laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOUWKUNDIGE ACTIEF IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56925 20-01-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De formule van deze franchiseorganisatie is simpel. Als franchisenemer ben je een hoog gekwalificeerde schade-expert met veel kennis van bouwtechnische aangelegenheden met relevant wettelijke en juridisch inzicht. Je adviseert opdrachtgevers op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving). Je ontwikkelt oplossingen op maat, en ondersteunt daarna, bij de uitvoering, de directie.

Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en Intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
Uniek en aantrekkelijk aspect aan deze formule is dat het specialisme gelegen is in de gezondheidszorg. Doe het voor een groeiend aandeel in een markt die conjunctuur ongevoelig is.

Wij beschikken over een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potentiële opdrachtgevers. De ondersteuning voor de franchisenemers is op maat en behelst veel training en 1e lijn bedrijfsadvies.

De franchisenemer die wij zoeken is vakinhoudelijk sterk maar ook een salesmens. De kandidaat die wij zoeken heeft een bouwkundige achtergrond, beschikt over ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider.
Je bent goed in de omgang met mensen, commercieel ingesteld en heb je de ambitie om zelfstandig te ondernemen.

Omdat er na een jaar al sprake kan zijn van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Het rendement is prima. Desondanks beschikt de geschikte kandidaat over voldoende financiële middelen om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren.

Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29