laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KINDERKLEDINGWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56921 18-01-2013 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Deze winkel is bewust niet het standaard type kinderkledingwinkel. Het interieur is trendy en strak wit en de winkel heeft een stoere jeansstore uitstraling. Gesitueerd in sfeervol oud pand in het centrum van een toeristische plaats in de Achterhoek, naast een drukke grote schoenenwinkel van een landelijke keten.
Huidige merken: Vingino, Retour, Geisha, Tumble & Dry, Björn Borg, Monta en Claessens. De winkel is inmiddels een begrip in de regio als het gaat om advies en klantvriendelijkheid en wordt ook wel de ' Vingino winkel' genoemd.
Er is een digitaal bestand van ongeveer 700 klanten die geregeld de nieuwsbrief ontvangen. Ook is er een webshop ingericht, incl. Ideal betalingsmodule. Deze is (nog) niet actief.
Eigenares is bereid om de nieuwe eigenaar gedegen in te werken. Belangrijkste voor eigenares is dat de opvolger de winkel met passie en enthousiasme continueert. Overnamebedrag is ondergeschikt dus ook mogelijkheden voor starters. Wel dient de huidige actuele voorraad overgenomen te worden. Overname op korte termijn mogelijk. Het pand heeft een v.v.o. van ongeveer 80m2 en tevens een bovenverdieping van gelijke afmeting. Deze wordt gebruikt voor kantoor, toilet en opslag, maar zou ook als verkoopruimte ingericht/verbouwd kunnen worden. Opgericht in 2008 en in 2011 geheel vernieuwd met interieur, nieuwe vloer en nieuw plafond geplaatst. Winkel is voorzien van alarmpoortjes met labels (Nedap) camerasysteem (opname 30 dagen) computerkassa (incl. labelprinter, scanner, klantdisplay, bonprinter en pinautomaat).
Het betreft een huurpand met maandelijkse huur van € 1.125,09 excl. BTW. Mogelijkheid tot koop. Op dit moment zijn 2 medewerkers werkzaam naast de eigenares. Medewerkers hebben een contract voor bepaalde tijd via een Payroll bureau en kunnen worden overgenomen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29