laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56909 16-01-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Een administratiekantoor dat administraties voert, belastingaangiften verzorgt, fiscale adviezen verstrekt en over onder meer bedrijfseconomische vraagstukken adviseert. De zeer trouwe klantenkring betreft MKB-ondernemingen uit allerlei branches en particulieren. Het kantoor is gevestigd in een huurpand in de regio Utrecht. Het huurcontract loopt tot en met 2015.

Kerncijfers:
De onderneming realiseert een omzet van ca. € 500.000 op jaarbasis. Het kantoor is lean en mean georganiseerd en zeer winstgevend. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van 3 ervaren medewerkers. Een van de medewerkers zal binnen enkele jaren met pensioen gaan. Daarnaast is de DGA op part-time basis actief voor het kantoor, met name voor de advisering van relaties.

Reden verkoop:
In verband met de focus op andere activiteiten, is de DGA voornemens om de aandelen/activiteiten van het kantoor over te dragen.

Profiel koper:
Het kantoor is zeer geschikt voor een zelfstandige AA/RA die de huidige DGA op termijn opvolgt, na een inwerk- en overdrachtsperiode. Daarnaast is de onderneming interessant voor een kantoor dat de activiteiten van de onderneming wil samenvoegen met haar eigen activiteiten


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29