laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL 100% NATUURLIJKE LICHAAMSVERZORGING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56905 16-01-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

De onderneming:
Het betreft een startende onderneming actief in productie en verkoop van lichaamsverzorging. Het product is uniek door haar 100% natuurlijke inhoud. Bij de productie wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen.
De onderneming beschikt over de wereldwijde verkooprechten van dit product.
De productie faciliteit is gevestigd in Oost Europa, de sales organisatie is gevestigd in Nederland.
De gemiddelde consumenten verkoopprijs bedraagt circa EUR 35,-- (exclusief BTW), waarmee de onderneming zich begeeft in het luxe segment. De verkoopprijzen aan franchisenemers en direct sellers bedragen EUR 19,50 en EUR 24,50. De inkoopkosten bedragen EUR 7,50.

Aandachtspunten
Een pre order sample was eind 2012 via aangesloten direct sellers al verkocht aan de eindgebruikers voordat de producten gearriveerd waren in Nederland.
De onderneming wil nu grotere producties draaien. Er is echter financiering benodigd om een eerste voorraad te produceren en te transporteren naar Nederland.
De direct sellers zullen gezamenlijk een bedrag van EUR 150k inleggen, waarvoor zij een starterspakket verkrijgen. Deze partijen zijn reeds gevonden.

Behoefte:
Alvorens het bedrijf van start gaat, zal een voorraad aangelegd worden van circa EUR 260k. Tevens zal er voor o.a. marketing doeleinden bijna EUR 40k nodig zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29