laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


JE EIGEN KRANT RUNNEN IN JE EIGEN WOONPLAATS?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56894 15-01-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Altijd al je eigen krant willen runnen in je eigen woonplaats? Als franchisenemer van de Seizoenenkrant wordt dit mogelijk!

Onze opdrachtgever is een uitgever in het Noorden van het land. Door de afwijkende concepten worden de kranten & magazines van deze uitgeverij beter gelezen en blijven ze langer onder de aandacht. Onder de naam Seizoenenkrant Nederland geeft deze uitgeverij de periodieke uitgave Seizoenenkrant uit: een regionaal georiënteerde krant die door een afwijkend formaat en afwijkende inhoud, zich onderscheidt van de gevestigde media. De Seizoenenkrant wordt inmiddels in meerdere edities/rayons succesvol uitgegeven en gewaardeerd door lezers en adverteerders.

De Seizoenenkrant is bij uitstek geschikt voor (lokaal georiënteerde) ondernemers die iets willen vertellen over hun bedrijf en lokaal meer ‘exposure’ zoeken. Als franchisenemer van de Seizoenenkrant bied je deze ondernemers een uniek platform!

Voor de verdere groei van de Seizoenenkrant zoeken we commercieel en relationeel gedreven ondernemers die in hun eigen regio de streekeditie van Seizoenenkrant willen exploiteren. De franchisenemer wordt tevens in de mogelijkheid gesteld om andere activiteiten onder de vlag van Seizoenenkrant te ontplooien.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verkoop van advertenties voor de Seizoenenkrant en voor het relatiebeheer van je opdrachtgevers. Het werven voor de Seizoenenkrant is géén eenmalige verkoop, maar doe je vanuit een langdurige relatie met je opdrachtgevers. Je hebt je eigen (omzet)verantwoordelijkheid voor jouw franchiseonderneming.

Meer weten? reageer hier, dan nemen wij spoedig contact met u op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29