laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEKEND ZALENBEDRIJF IN TWENTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56860 10-01-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

In het schitterende buitengebied van de gemeente Wierden, wordt dit regionaal zeer bekende bedrijf aangeboden. Het betreft een (feest) restaurant met meerdere zalen. De totale capaciteit bedraagt circa 400 personen. Daarnaast is er een groot terras aanwezig, waar nog eens 200 gasten plaats kunnen nemen.

Zeer sterk punt van deze locatie is de naastgelegen golfbaan, waar een intensieve samenwerking mee bestaat. Beide bedrijven completeren elkaar ten aanzien van het assortiment. Zo zijn er verschillende arrangementen waarbij er eerst ingespannen wordt op de golfbaan en daarna ontspannen wordt tijdens een heerlijk diner of barbecue op het terras.

Op dit moment worden er veel feesten en partijen georganiseerd. Één van de zalen leent zich echter ook uitstekend voor een (a la carte) restaurant, waardoor de openingstijden en de doelgroep verbreed kunnen worden.

Gezien het feit dat slechts de exploitatie overgenomen dient te worden, het onroerend goed te huur is, en de huidige eigenaar bereid is de opvolgers te begeleiden, is dit schitterende bedrijf bij uitstek geschikt voor een startend ondernemerskoppel!

Vraagprijs € 175.000,=
Bedrijfsexploitatie bestaande uit:
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam,
goodwill en website

Huurprijs per jaar exclusief BTW € 60.000,=
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29