laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOL MONDIAAL ACTIEVE TECHNISCHE GROOTHANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56842 07-01-2013 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Activiteiten
De onderneming, gevestigd in West – Nederland, is een technische groothandel (B2B) met wereldwijd verspreide klanten en toeleveranciers. Deze ondernemende organisatie levert hoofdzakelijk aan spelers in de maritieme en industriële sector. Het verleden en het heden laten zien dat de onderneming beperkt conjunctuur gevoelig is. De zeer gezonde financiële prestaties bevestigen dit beeld.

De onderneming heeft een platte organisatiestructuur en circa 10 medewerkers in dienst. Doordat groei in personeel geen prioriteit was van de aandeelhouders, ligt hier de belangrijkste kans voor een koper: het vergroten van de sales power om daarmee de omzet en winstgevendheid verder te verhogen. De goede marktpositie en –ontwikkelingen kunnen deze groei bespoedigen.

Financiële kerngetallen
De omzet bedraagt meer dan € 4 miljoen. Hierbij wordt een EBIT behaald van meer dan 15%.

Reden verkoop
Vanwege de leeftijd van enkele aandeelhouders is besloten om tot verkoop van de onderneming over te gaan. Een aantal aandeelhouders is voornemens om voor minimaal drie jaar betrokken te blijven bij de onderneming indien een koper dat wenst.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29