laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AANDEELHOUDER IN PRODUCTIE- EN VERKOOPORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56811 02-04-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Deze onderneming verkoopt en produceert exclusieve goederen. Deze goederen worden op afroep besteld en geproduceerd. Productie vindt plaats in het buitenland. De ondernemersrisico’s zijn beperkt. Er zijn geen vestigingen en de onderneming heeft geen verplichtingen bij bancaire instellingen. Er wordt na productie en levering door de producent gefactureerd terwijl de afnemer vooraf of bij aflevering betaalt. Dus een positieve cashflow.
Deze producten zijn vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit. De prijsstelling is concurrerend, marketingconcept is ontwikkeld. Uiteraard maakt internet deel uit van de marketingstrategie.

De centrale organisatie ondersteunt de aandeelhouders met de algemene zaken, zoals marketing, automatisering, huisstijl, logistiek, enz.

Deze organisatie biedt ondernemers de mogelijkheid zich als aandeelhouder aan te sluiten. U krijgt dan als uitdaging om een organisatie uit te rollen over een deel van Nederland. Voor de ondernemer die er voor gaat zijn er uitstekende rendementen te realiseren.

Wij denken dat de aandeelhouder het volgende profiel heeft:
Netwerker met een bewezen sales-achtergrond. U bent gewend een organisatie aan te sturen. Vanzelfsprekend bent u ondernemend met alles wat daarbij komt.

U kunt als aandeelhouder “instappen” met een eigen vermogen van € 100.000.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29