laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KINDERKLEDINGZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56790 20-12-2012 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname

Een kinderkledingwinkel, midden in de Randstad, op een aantrekkelijke locatie in een regio met veel koopkrachtige jonge gezinnen met kinderen. De collectie van de winkel richt zich op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Het aantal huishoudens in de directe omgeving zal ook de komende jaren toenemen.

Door persoonlijke omstandigheden moet de eigenaar ermee stoppen. Zorgvuldig en met veel aandacht is de afgelopen jaren gebouwd aan een sterk merk dat een lokale en regionale aantrekkingskracht heeft. Het merkenportfolio is afgewogen en valt in het midden- tot hogere marktsegment. Merken die tot het assortiment behoren zijn: Scotch & Soda, CKS, NoNo, Petit Bateau, GYMP, Retour, Jottum, Lief!, NZA, Relaunch, Koeka, Tumble ‘N Dry en Flo. De winkel heeft een (geschoond) vast klantenbestand van 1.700 klanten. Dit bestand neemt nog steeds jaarlijks toe. Naast de fysieke winkel is er een webshop.

De fysieke winkel heeft een oppervlakte van 115 m2, bestaande uit ongeveer 100 m2 verkoopoppervlakte en 15 m2 kantoor/magazijn. De inrichting is maatwerk van hoge kwaliteit en uitstraling en past bij het segment waarin de winkel opereert. Verder is er een speeleiland, een hoekje met een keuken voor de kinderen, een paskamer en een grote en kleine etalage. Kortom – de winkel is zeer klant- en kindvriendelijk ingericht. De belangrijkste USP’s van de winkel zijn de collectie, de persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid. De winkel is uitstekend bereikbaar en heeft parkeerplekken voor de deur. Het winkelpand wordt gehuurd tegen een huurprijs van € 1.590,- per maand.

In de kantoor/magazijnruimte is een toilet, een keukenblok met koelkast, diverse bergingsmogelijkheden en een ingerichte kantoorruimte met computerapparatuur. De winkel is voorzien van een modern beveiligingssysteem met toegangspoortjes en een labelsysteem, een tv- en videobewakingssysteem en externe beveiliging (pand).

Ter overname wordt aangeboden: naam met logo, de complete inrichting, de voorraad, de webshop (inclusief domeinnaam), computers (kassa) met voorraadsysteem (gekoppeld aan de webshop), klantenbestand, etalagepoppen, luxe kledinghangers en alle beveiliging.

Desgewenst kan het personeelslid worden overgenomen. De eigenaar is graag bereid tot een zorgvuldige overdracht door middel van een eventuele doorlopende betrokkenheid.

Omzetindicatie: 175.000,-- tot 200.000,--

Overnamesom: in overleg


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29