laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXECUTIVE SEARCH-ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56785 29-04-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De eigenaar (62 jaar) van een Executive Search-onderneming biedt zijn bedrijf te koop aan met de belofte nog ca. twee jaar aan de onderneming verbonden te blijven om zijn kennis, aanpak en relaties goed over te dragen aan de nieuwe eigenaar.
De onderneming opereert in de search van senior management in Commodity & Energy Trading, Marketing en Risk Management, en richt zich specifiek op de sectoren Agriculture, Energy en Ocean Freight, een interessante niche in de markt.
De onderneming telt twee medewerkers en schakelt daarnaast naar behoefte vaste andere specialisten in op contractbasis. Vanuit haar kantoren in Amsterdam en Genève bedient de onderneming internationale klanten van goede reputatie. De onderneming is goed winstgevend met fluctuerende, niet dalende omzet, de marktposities in Nederland en Europa zijn uitstekend.
Deze interessante onderneming is perfect voor iemand met ervaring en interesse in Executive Search en beoordeling en selectie van senior management.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29