laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISER UITVAART CENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56776 19-12-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het aangeboden uitvaartcentrum bevindt zich in een franchisegebied. En deze bevat onder andere de volgende gemeenten en plaatsen: Middelharnis, Strijen, Oud-Beijerland, Moerdijk, Binnenmaas en kent 169.000 inwoners en 5.100 leden van dit uitvaart centrum. Veel van deze leden maken gebruik van deze lokale uitvaartonderneming, voor het verzorgen van hun uitvaart.

Deze unieke kans wordt u aangeboden door slechts een minimale finaciering te doen. Wel dient u in het bezit te zijn van een diploma tot uitvaartverzorger of bereid dit binnen 1 jaar na aanvang te behalen. Voor de financiering moet u rekening houden met € 60.000,-, waarmee u zowel de franchisefee en de benodigde voorfinanciering van uitvaarten mee doet. Dit startkapitaal is nodig om het uitvaartcentrum klaar te maken voor het gewenste doel.

Dit centrum is onderdeel van een succesvolle formule in uitvaart en verzekeringen. Deze regio was succesvol en winstgevend, maar is door persoonlijke omstandigheden beschikbaar gekomen en wordt nu ter overname aangeboden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29