laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CHARMANT HOSTEL OP SCHIEREILAND TE SPANJE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56758 17-12-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Gelegen midden in het oude centrum van Peñiscola, op een schiereiland tussen Barcelona en Valencia, wordt dit recent gerenoveerde hostel aangeboden.
De omgeving kenmerkt zich door de vele middeleeuwse bezienswaardigheden en uitstekende restaurants. Vanwege de ligging aan de weg die voert naar de oude burcht, welke op het hoogste gedeelte van het eiland is gelegen, passeren talrijke toeristen dagelijks het hostel.

Het hostel bestaat uit twee huizen, welke beide in 2009 compleet verbouwd en gerenoveerd zijn. De eigenaar heeft zich tijdens de renovatie laten beïnvloeden door de plaatselijke stijl en architectuur, wat geresulteerd heeft in een uniek en authentiek hostel.
Het linkerdeel, welke uit drie verdiepingen bestaat, beschikt over vijf kamers, de ontbijtruimte en de keuken. In het rechterdeel bevindt zich naast het schitterende appartement van de eigenaren, een koffiehuis.

In totaal beschikt het geheel over acht kamers, zeven badkamers, drie woonkamers, drie keukens en een dakterras met magnifiek uitzicht over de zee en de oude burcht. Voor het hostel is eveneens een terras aanwezig, welke beschikt over 16 zitplaatsen. Het gehele hostel is voorzien van airconditioning, met de grootst mogelijke zorg ingericht en keurig onderhouden.

Na overname kan het geheel op eenzelfde wijze geëxploiteerd worden. Het biedt echter ook mogelijkheden om er een restaurant of wijnbar aan toe te voegen. Het dakterras biedt mogelijkheden om een lounge bar te realiseren en het aantal kamers kan vergroot worden.

Kortom, volop mogelijkheden op deze unieke en authentieke plek te Spanje!


Vraagprijs: € 780.000,= k.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29