laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


JUNGLE/ECO RESORT OP PALAWAN, FILIPIJNEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56752 17-12-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Gelegen op het eiland Palawan, in het westen van de Filipijnen, wordt dit jungle/eco resort ter overname aangeboden. Het resort heeft als een wonder niets te lijden gehad van de tyfoon Haiyan.

Het geheel is direct aan de Chinese zee gelegen en beschikt in totaal over 11 kamers. Deze zijn opgedeeld in vijf vrijstaande cottages en zes aaneen geschakelde hotelkamers. De totale oppervlakte van het resort bedraagt circa één hectare.
Het resort beschikt verder over een restaurant, welke in 2010 gebouwd is, een receptie, een guard house, beach showers en een personeelsgebouw met twee grote slaapvertrekken.

De huidige eigenaren hebben het geheel in 2009 aangekocht en zijn gestart met de ontwikkeling en renovatie. Op dit moment is het merendeel gerealiseerd, maar dient het resort nog verder afgebouwd te worden. Zo is onder andere het zwembad nog niet gereed, dient er een transformator huis gebouwd te worden en moeten de toiletten en kleedruimten bij het zwembad nog afgemaakt worden.
Het geheel is momenteel in bedrijf, maar de exploitatie bevindt zich op een minimaal niveau.

Met een goed marketing beleid, de juiste aansturing en enkele aanvullende investeringen, biedt het resort echter uistekende mogelijkheden naar de toekomst toe.

Vraagprijs: € 320.000,= k.k.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29