laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: START UW EIGEN ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56746 15-12-2012 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

In de regio Gelderland zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar ambitieuze en gedreven accountants die op basis van franchise een eigen accountantskantoor willen beginnen dan wel hun bestaand kantoor onder de paraplu van een succesvol en bewezen franchiseformule de toekomst in willen loodsen.

De propositie van onze opdrachtgever is gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller ten behoeve van uw opdrachtgever en is de organisatie daar volledig op ingericht. Of het nu gaat om de systemen dan wel subsystemen, de back-office of de commerciële ondersteuning, waaronder marketing en opleiding ( lees ook het behalen van PE punten ), alle facetten zijn erop gericht om uw opdrachtgever van deskundig en betrouwbaar advies te kunnen voorzien. Bovendien biedt u uw diensten middels een transparant maandabonnement aan.

Als sparringpartner/ controller is het uw passie om uw opdrachtgever de tools aan te reiken waarmee hij of zij zijn of haar gewenste doelstellingen op een verantwoorde wijze kunnen realiseren en bewaakt u dit proces en geeft u uw opdrachtgevers fiscale rust.

Als franchisenemer mag u veel van de franchisegever verwachten. Daarvoor is een volledige commitment van u als franchisenemer een vereiste.

Bent u inmiddels door het lezen van deze beknopte propositie van onze opdrachtgever geïnteresseerd geraakt, bent u een gemotiveerde en gedreven ondernemende adviseur, bent u representatief en communicatief sterk en heeft u in de adviespraktijk inmiddels de nodige ervaring opgedaan, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29