laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: ADVISEURS MET TOEGEVOEGDE WAARDE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56743 15-12-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een nieuwe manier van besparen.

Een van onze opdrachtgevers is een succesvol en bewezen franchiseformule bestaande uit een specialistennetwerk van diverse dienstverleners dat bedrijven en non-profit organisaties helpt om niet strategische bedrijfskosten optimaal te verlagen en daardoor de winstgevendheid substantieel te verhogen.

Als zelfstandig franchiseondernemer bent u in staat bij uw opdrachtgever de diverse aandachtsgebieden in kaart te brengen en brengt u daarvan verslag uit. Onder uw regie schakelt u de met u samenwerkende specialisten in om de door u geadviseerde aandachtsgebieden naar het gewenste resultaat te leiden, waarbij naast de verlaging van de niet strategische bedrijfskosten nimmer de kwaliteit dan wel toegevoegde waarde uit het oog mag worden verloren.

U bewaakt middels de aan u aangereikte systemen de voorgang en zet u in op een lange termijnrelatie met uw opdrachtgever als bouwsteen voor uw eigen onderneming.

De franchisegever biedt u een gedegen inwerkprogramma en begeleiding op maat, centrale en persoonlijke formulemarketing, sterke partners en specialisten om elkaar steeds verder te versterken, een respectabel haalbaar cumulatief ondernemersinkomen en nog veel meer.

Bent u inmiddels naar aanleiding van deze beknopte omschrijving van de propositie van onze opdrachtgever geïnteresseerd en is commercie uw levenskenmerk en passie, u heeft relevante werkervaring in B-to-B sales en/of accountmanagement, u bent gewend om op directieniveau te communiceren, representatief en vertrouwenwekkend, beschikt u over HBO werk- en denkniveau en overziet u de business en kunt u zelfstandig uw portefeuille beheren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29