laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OPPORTUNITEIT IN GROEIENDE NICHE DESIGN&INTERIEU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56735 12-02-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk € 50.000 - € 100.000 € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

In de niche van interieur en design, heeft het bedrijf een nieuw systeem ontwikkeld op basis van bioethanol. Met dit systeem kan de mooiste gashaard gerealiseerd worden en wel zonder afvoer, schouw of aanvoer. Hoewel niet de enige speler in deze groeiende niche, biedt het systeem belangrijke unique selling propositions met een professionele uitstraling, waardoor het gemakkelijker ingang vindt in het professionele netwerk en een stuk overtuigender is voor de consument.
Na vijf jaar ontwikkeling en research staat het product op punt en is klaar om op grote schaal gecommercialiseerd te worden.
De productie is nu kop en staat georganiseerd wat de flexibiliteit bij groei ten goede komt.
De commercialisatie kan worden uitgebouwd in verschillende richtingen: particulier (showroom, beurzen, webshop), architecten, dealernetwerk...
Profiel van de koper: professioneel actief in de interieur/meubelsector of in de metaalbewerking (haarden). Starter bereid om een verkoopskanaal uit te werken.
De stabiele omzet is een solide basis om op verder uit te bouwen.
Het betreft een zuivere verkoop van goodwill, dus geen aandelen. De koopsom kan aldus geactiveerd worden en afgeschreven in de komende jaren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29