laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FABRIKANT VAN KEUKENS EN BADKAMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56731 28-05-2013 Industrie Meubelindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Overig 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Fabrikant van designkeukens en badkamers. De producten zijn volledig van aluminium (ook deurtjes, lades en planken), uit eigen productie en onder patent geproduceerd.

Een belangrijk onderscheidend aspect van de producten is dat deze zeer makkelijk te reinigen zijn en anti-corrosief. Er treedt ook na langere tijd geen roest en geen verkleuring op.

Vanwege deze eigenschappen worden onze producten op grote schaal toegepast in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, zoals ziekenhuizen, hotels etc. Vanwege het prachtige design zijn deze producten ook zeer gewild in prive-huishoudens.
Er is een grote keuze in kleuren voor zowel keukens als badkamers en er zijn allerlei verschillende modellen deurtjes. De duurzaamheid van de producten is onverslaanbaar. De designs zijn van hoge kwaliteit.
Voor deze markt is een uitgewerkt franchiseconcept gemaakt. Er is een schitterende proefwinkel ingericht die als model voor franchisenemers kan dienen.

De productiefaciliteiten
De productiefaciliteiten bevinden in zich in een keurig georganiseerde en volledig uitgeruste fabriek. Het productievolume kan zonder veel investeringen verveelvoudigd worden.
De onderneming is te koop mét de fabriek, of zonder de fabriek. In het laatste geval wordt een huurcontract met de eigenaren van de fabriek aangeboden.

De fabriek bevindt zich op een industriegebied op 7 km van Caceres, gelegen aan de autoweg naar Portugal. Deze weg geeft toegang tot de meeste belangrijke dorpen in de omgeving en maakt deel uit van de autoroute "Ruta de la Plata".
De installaties voldoen aan alle normen.
De fabriek beschikt over een zij-ingang met een automatische deur, te bedienen vanuit het kantoor voor entree en exit van vrachtwagens.
Er bevinden zich beveiligingscamera´s zowel binnen als buiten.
Er zijn twee eetzalen met airconditioning en TV voor onze medewerkers (eenmaal voor fabrieks- en eenmaal voor kantoorpersoneel).
Kleedruimtes voor het personeel met privé kledingkasten, toilet, wastafels en douches.

Showroom
Kantoor en showroom zijn voorzien van airconditioning.
Al onze verkoopproducten zijn in de showroom te zien.
Er is een speelhoek voor de kinderen van onze klanten.

Dimensies
We beschikken over de volgende m2:
Showroom voor producten 500 m2 begane grond
Fabriek (productie) 2.215 m2 b.g.
Kantoor en administratie 900 m2 1e verdieping
Gangen - Patios 900 m2 buiten
Totaal oppervlak 4.515 m2
Vraagprijs: 1.500.000 €
N.B.: We beschikken over een aanliggend terrein zonder bebouwing van 1.755 m2, met alle documenten om te mogen bebouwen. Prijs van het belendende terrein: 150.000 €

N.B. De onderneming bestaat feitelijk uit drie elementen:
1. Designkeukens en badkamers Vraagprijs 1.250.000 €
2. Metalen/aluminium Scheidingswanden, Deuren, Omheiningen Vraagprijs 1.250.000 €. Deze activiteit wordt nader beschreven onder een ander profiel met de titel "Fabrikant scheidingswanden deuren omheiningen"
3. Het pand waarin de onderneming is gevestigd, de fabriek
Zowel de designkeukens als de scheidingswanden worden hier geproduceerd.
Vraagprijs 1.500.000 € (met een evt over te nemen hypotheek van 620.000 €).
De vraagprijs voor de complete onderneming (1+2+3) is 3.620.000 €

De vraagprijs voor de activiteiten 1+2 is 2.100.000 €, in welk geval het pand niet mee verkocht wordt. Voor het pand zal dan een 10-jarig huurcontract worden aangeboden.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29