laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CATERINGBEDRIJF MET HOME COOKING-ACTIVITEITEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56718 12-12-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Te koop aangeboden cateringbedrijf met home cooking-activiteiten.

Het bedrijf kenmerkt zich door een duidelijk herkenbare uitstraling met een uitstekende reputatie en hoog kwaliteitsniveau.

De bedrijfsactiviteiten omvatten onder andere het verzorgen van:
• catering lunch/diner
• high tea’s
• private dining met kok aan huis/op locatie

Naast de zakelijke markt (multinationals, overheden en lokale MKB-bedrijven) met terugkerende opdrachten wordt ook de particuliere markt bediend (midden- en hogere prijssegment).

Binnen het bedrijf zijn geen medewerkers actief, er wordt gebruik gemaakt van een netwerk van relaties (koks, bedienend personeel, locaties, evenementenbureau’s, weddingplanners en kookstudio’s) en bovendien is het bedrijf eenvoudig verplaatsbaar vanwege het ontbreken van overige overhead en huurkosten. Voornamelijk de Randstad en het Gooi behoren tot het werkgebied.

Het bedrijf heeft een goed vormgegeven website waardoor er een duidelijke online aanwezigheid is (o.a. door middel van nieuwsbrieven, facebook en online gastenboek).
Het omzetniveau over de afgelopen jaren ligt in de bandbreedte van € 50.000 tot € 100.000.

De bedrijfsexploitatie biedt voor zowel collega cateringbedrijven goede aanknopingspunten om marktaandeel/omzet te vergroten of voor ambitieuze startende ondernemers een vliegende start te realiseren.

Daarnaast biedt het uitontwikkelde bedrijfsconcept mogelijkheid om de bedrijfsvoering als franchiseformule te gaan exploiteren.

De reden voor verkoop is gelegen in het feit dat de ondernemer andere bedrijfsmatige ambities heeft naast dit bedrijf. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. Het betreft een activatransactie waarbij de gewenste kandidaat dient te beschikken over een eigen vermogen van minimaal € 35.000.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29