laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISENEMERS GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56695 11-12-2012 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers heeft een voor internet uniek en innovatief concept ontwikkeld voor regionaal in te richten adverteerders platformen.

Voor de landelijke uitrol wordt samenwerking gezocht met ondernemende franchisenemers. Je krijgt daarbij eigen web 3.0 community waarmee je de MKB- markt in jouw regio bedient (groot ca. 150.000 inwoners). Met beide benen op de grond maar wel met een ‘state of the art’ advertentieplatform. Hier krijgt de bezoeker bij iedere muisklik steeds nieuwe (zelfgemaakte) videoberichten, aanbiedingen, vacatures, zoekertjes en nieuws. Met een turbo zoekmachine optimalisatie, gratis voor verenigingen en startende ondernemers en vol meerwaarde voor regionale adverteerders.

Internetreclame en videomarketing blijven de komende 4 jaar sterke groeimarkten. Franchisenemers die daar affiniteit mee hebben, kunnen zonder grote investering per direct hun eigen mediabedrijf starten en toewerken naar een terugkerende respectabele abonnementenomzet.

De ideale franchisenemer is woonachtig in het gebied dat hij/zij gaat bewerken en hij/zij heeft toegang tot relevante netwerken. Hij/zij is ondernemend, communicatief en interesse in internet en social media. Verder beschikt de kandidaat over sales ervaring en is hij in staat om klantgerichte relaties te onderhouden en te managen.
De instap fee is laag en de operationele kosten zijn zeer beperkt voor de franchisenemer. Een inhoudelijke/technische training wordt verzorgd en er is een handboek marktbewerking beschikbaar.

We dagen u uit om te reageren. U ontvangt dan een informatiepakket van ons. Winnaars hebben plannen, verliezers hebben excuses!!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29