laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECA UNITS OP NIEUWE BEACH BOULEVARD TE CURAÇAO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56693 10-12-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Op één van de meest fantastische en bekendste stranden van Curaçao, wordt het Curaçao Beach Resort ontwikkeld. Het project omvat exclusieve appartementen, beach front mansions, diverse zwembaden en een ondergrondse parkeergarage.
Langs de boulevard, welke direct toegang tot het strand geeft, wordt een diversiteit aan winkels, restaurants en café´s gerealiseerd. Het Curaçao Beach Resort en boulevard wordt dé plek op dit schitterende Caribische eiland.

Op dit moment worden er verscheidene horeca units aangeboden. Een aantal units is te koop en een aantal units wordt te huur aangeboden. Voor enkele units is het concept reeds bepaald, andere units kennen een vrije invulling van het concept. De verplichte concepten betreffen de exploitatie van een tapas restaurant en die van een Hollands café. De exacte indeling, assortiment en aanbod wordt aan de toekomstige exploitanten overgelaten.
De units variëren in oppervlakte en het merendeel beschikt over een terras.
Op enkele units zit reeds een optie.

In de directe omgeving van dit schitterende project bevinden zich maar liefst 715 hotelkamers. Daarnaast zijn onder andere het naastgelegen Curaçao Sea Aquarium en de Dolphin Academy echte toeristische trekpleisters.

Kortom, voldoende mogelijkheden op één van de mooiste plekjes van Curaçao!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29