laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPANT IN TELECOM ORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56689 10-12-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een ideale instroommogelijkheid in de dynamische telecomwereld. Een omgeving die bol staat van kennis, innovatie en mogelijkheden. Voor deze organisatie zoeken we meerdere ondernemende MBI-kandidaten.

De MBI-kandidaten dienen affiniteit met de telecombusiness te hebben, en een bewezen trackrecord op gebied van sales en management ervaring. In deze rol is een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor eigen resultaat vereist en dient hier actief sturing aan gegeven te worden.

De geboden mogelijkheden zijn zondermeer goed te noemen. Uitstekende begeleiding vanuit een gerenommeerde telecomadviesgroep, voldoende strategische mogelijkheden. Echter alles hangt van de MBI-kandidaat af.

Omschrijving van de organisatie:

Het betreft een telecomorganisatie die zijn succes ruimschoots heeft bewezen. De diensten worden enkel verkocht aan de zakelijke eindgebruiker (vanaf MKB tot en met corporates). Het bedrijf biedt een groot aantal diensten met de bijbehorende producten voor de zakelijke eindgebruiker zoals:
- Consultancy
- Mobiele telefonie
- Vaste telefonie
- Integratie IT en Telecom
- Cost-management
- Maatwerk
- Enzovoort

Om de groei in de Randstad te versnellen wordt gezocht naar vestigingsmanagers cq. ondernemende medeaandeelhouders. Samen met de franchisegever zal de organisatie verder worden versterkt en uitgebreid. Het is een bedrijf met uitstekend management en goede groeimogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29