laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FITNESSCENTRUM T.O.A. PROV. N-BRABANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56681 07-12-2012 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 V.O.F.

omschrijving

Een fitnesscentrum van ca. 750 m² met de kernactiviteiten vrije fitness, groepslessen en spinning. Het bedrijf is gevestigd in een groter sportcomplex, grotendeels op de begane grond en deels op de 1ste verdieping..

Het betreft een huurpand, met een zeer redelijke huur, staande en gelegen in het centrum van een middelgrootte plaats in het noordwesten van de prov. N-Brabant.

Het concept is gebaseerd op 'value for money': veel kwaliteit, goede begeleiding en veelbetrokkenheid naar de leden toe voor een zeer acceptabele prijs.Veel flexibiliteit in het abonnementenstructuur. Het bedrijf draait qua leden en omzet heel gezond.

De hoogte van de koopsom maakt een overname door een fitnessinstructeur (trice) of starter absoluut realiseerbaar, hoewel eigen vermogen van ca. € 30 a 40.000,- noodzakelijk is. De overname is gebaseerd op een activatransactie (inventaris en goodwill) en kan per direkt geschieden.

Graag zien uw reactie tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29