laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE PASTA-TO-GO, PANINI & MAALTIJDSALADES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56655 04-12-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Deze franchise formule heeft al vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Voor locaties die binnenkort vrij komen of dit al zijn in Nijmegen en Amsterdam zoeken wij franchisenemers.

Er hoeft geen overname te worden betaald; het zijn nieuwe vestigingen!
In Nijmegen is een pand aan de drukste winkelstraat per direct beschikbaar. Met de juiste bestemming, horeca dus, mogelijkheid voor take out en eat in, bezorgen (indien de franchisenemer dit wenst) en een terras.

In Amsterdam komt binnen enkele maanden een uitstekende ruimte beschikbaar; ook hier met de juiste vergunning, eat in en take out, bezorging mogelijk en een terras. Een publiek van 20-ers komt hier dagelijks in grote getale voorbij, de doelgroep bij uitstek voor deze formule.

De formule biedt Italiaanse broodjes, pasta's met de bijbehorende sausen en maaltijdsalades met een grote keuze aan toppings voor pasta en salade. Uitbreiden met bijvoorbeeld Italiaans schepijs is mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29