laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SENIOR PARTNER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56652 04-12-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Gezocht senior partner

Organisatie gericht op waardevermeerdering van MKB-ondernemingen biedt ambitieuze ondernemers (partners) de unieke mogelijkheid toe te treden tot een transactie gerichte onderneming.
Deze partners zullen op alle niveaus van deze organisatie actief zijn. Hoofdzakelijk zullen bemiddelingstransacties worden voorbereid en uitgevoerd. Ook participatie behoort tot de mogelijkheden bij deze onderneming. Verder heeft deze organisatie een breed en op het MKB gericht dienstenpakket.
De partner heeft als thuisbasis een regionaal kantoor. Maar ook kan er vanuit huis worden gewerkt.
De organisatie wordt centraal gefaciliteerd vanuit de hoofdvestiging met benodigde kennis en informatie. Alle centrale diensten worden vanuit de hoofdvestiging uitgevoerd.
Door het brede dienstenpakket is de organisatie de alles onder één dak oplossing voor de MKB’er. Door haar onderscheidend vermogen is het concept crisisbestendig. Goede interne opleiding en begeleiding wordt geboden.
De toetredende partner dient ondernemend te zijn en op alle niveaus te kunnen communiceren. Vanzelfsprekend zijn leidinggevende en/of organisatorische ervaring noodzakelijk om succesvol te zijn. Deze uitdaging is uitermate geschikt voor managers uit het hogere management en ondernemers die hun onderneming hebben verkocht en hun ervaring willen delen met andere ondernemers.

Inbreng uit eigen vermogen vereist.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29