laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIVERSEEL AUTOBEDRIJF OVERIJSSEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56589 23-11-2012 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Wij bieden te koop aan een uitstekend gelegen universeel autobedrijf. Het bedrijf werkt onder een zeer bekende universele formule voor verkoop en reparatie. Met deze formule is het bedrijf in staat een breed scala aan klanten te bedienen zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt. De locatie is op een zichtlocatie en vandaar makkelijk te bereiken.

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan klantentevredenheid. Klantenbinding staat voorop en met de aanwezige technische kennis, goede huisvesting en uitgebreide apparatuur wordt dit mogelijk gemaakt.

De werkplaats heeft 4 bruggen en zes werkplekken. Natuurlijk behoort een magazijn, kantine en receptieruimte daarbij. Een showroom is aanwezig met kantoor en de voorraad is duidelijk zichtbaar vanaf de doorgaande weg. Op het buitenterrein is voldoende ruimte om het occasionaanbod uit te breiden en te presenteren.

Overname van inventaris en werkplaatsactiviteiten is in het overnambedrag opgenomen. Overname van de voorraad occasions en sales activiteiten behoort tot de mogelijkheden.
dit is een prima kans voor een bestaand bedrijf om de activiteiten op universeel gebied uit te breiden of het is een prima kans voor een MBI kandidaat.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29