laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERHUURMAKELAAR WORDEN?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56549 20-11-2012 Dienstverlening Bemiddelaars in onroerende zaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een verhuurmakelaar van exclusieve woningen is op zoek naar een geschikte franchisenemer voor de vestiging in regio Rotterdam. Als franchisenemer binnen de formule beschik je over een ondernemersmentaliteit, ben je een netwerker en breng je graag mensen samen. Je vind het leuk om zelfstandig aan het werk te gaan en de juiste oplossing te vinden voor je klanten. Met jouw enthousiasme voor de woningmarkt inspireer je anderen en daarnaast ben je geïnteresseerd in de achtergrond van je klanten.

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen in huur en verhuur van woningen (zakelijk en particulier) in jouw regio, gericht op het hogere segment. Als partner werk je volgens de wijze 'no cure, no pay' en vind je een hoge service graad voor klanten van cruciaal belang. Deze formule brengt huurders en verhuurders samen in 9 regio's door heel Nederland, hierbij ligt de focus op het hogere zakelijke segment. Spreekt dit je aan? Ben je ambitieus en zie je het ondernemerschap in Rotterdam binnen een bewezen formule als een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29