laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AFSLANKINSTITUUT REGIO ARNHEM/NIJMEGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56526 16-11-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wegens gebrek aan opvolging ter overname aangeboden het een zeer representatief afslankinstituut annex fitnesscentrum voor vrouwen te Nijmegen, tegen gunstige voorwaarden op basis van franchising te exploiteren.

Het concept bestaat uit een hoogkwalitatieve, uitontwikkelde formule voor gewichtsbeheersing en figuurcorrectie met o.a. warmtecabines, een krachttraining circuit en cardio apparatuur. Alle voorzieningen, zoals douches, klimaatregeling, enz. aanwezig.

Je bent een gedreven, ondernemende en zelfstandige vrouw die bereid is hard te werken maar daar ook wat voor terug wil zien in de vorm van financiële onafhankelijkheid. Je hebt lef, bent inventief en niet voor een gat te vangen. Je prefereert het eigen baas zijn boven een dienstbetrekking, je bent geen 9 tot 5 type maar iemand die bereid is een paar stappen harder te lopen. Je laat je vooral leiden door je mogelijkheden en niet door je beperkingen. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor dienstverlening en commercie is je niet vreemd.

Na een interne opleiding en een korte opstartfase acht jij jezelf in staat leiding te geven aan een klein team van een of twee enthousiaste medewerksters.
Herken jij jezelf in dit profiel dan moet je zeker reageren.

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29