laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF IT BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56510 14-11-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een innovatief IT-bedrijf.

De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op een tot volwassenheid ontwikkeld niche product met aanvullende dienstverlening. Dit innovatieve product (en de daarbij behorende dienstverlening) kan commercieel verder vermarkt gaan worden, waarbij ook het uitbouwen van de bestaande organisatie noodzakelijk is.

Opdrachtgevers zijn kennisintensieve organisaties die behoren tot de branches (semi) overheid en industrie. Het bedrijf opereert in een nichemarkt met een duidelijk aanwezige omzetpotentie/-groeimogelijkheid. Op dit moment is het bedrijf landelijk actief, maar met name het product kan in een web-gebaseerde aanpak ook internationaal uitgerold worden.

Binnen het bedrijf zijn 5 medewerkers actief. Het bedrijf is gevestigd in een gehuurd pand. Deze locatie heeft een centrale ligging in de randstad.

Om de bredere vermarkting te kunnen realiseren is het bedrijf op zoek naar een geschikte commercieel georiënteerde overnamekandidaat/participant. Deze moet de leiding over kunnen nemen van de huidige directeur, die zich na de overdrachtsperiode alleen nog bezig zal houden met inhoudelijke aspecten van het toepassen van het product.

De voorkeur gaat uit naar een commerciële MBI-kandidaat met IT-kennis op het gebied van kennisnetwerken. Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 300.000,-- aan eigen vermogen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29