laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RISICO-, SCHADE,- GESCHILLEN & VASTGOED ADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56469 11-11-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het concept van onze opdrachtgever bestaat een formule waarin gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant juridische inzicht actief zijn. Zij adviseren op het gebied van risico-& schade-inspecties, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen, bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving).
De huidige werklast maakt dat er een sterke ambitie is om het netwerk van ondernemers te laten groeien. De franchisenemers adviseren op een hoogwaardige, objectieve manier hun klanten en ontwikkelen oplossingen op maat, terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, corporaties en intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
De portfolio van de franchisegever kenmerkt zich door verschillende zorgformules die elkaar versteken door elkaar te voorzien van opdrachten. De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potentiële opdrachtgevers.
De ideale kandidaat heeft een (HBO) bouwkundige achtergrond, beschikt bij voorkeur over hands-on ervaring bij ingenieursbureau of als projectleider. Hij of zij heeft een commerciële instelling en realiseer zicht dat acquisitie een integraal onderdeel is van het ondernemen.
U beschikt over de financiële middelen om de aanloopkosten van uw onderneming te financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin u minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Naast een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, relatief lage opstartkosten en een uitstekend perspectief, is er sprake van beperkt risico aangezien de zorg een markt is die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
Mocht dit profiel u passen, dan zou een persoonlijk gesprek op zijn plaats kunnen zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29