laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRENDY ITALIAANS FRANCHISE-CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56468 11-11-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers heeft een formule ontwikkeld die het beste van de huidige trends op het gebied van koken en eten in zich herbergt. In de nieuw ontwikkelde formule kan men bij ons terecht voor een smakelijke maaltijd in het restaurant. Als de klant zelf graag kookt kan hij ook voor verse producten in de winkel terecht en vindt daar ook alle ingrediënten voor een verse maaltijd.
Wat alle elementen in de formule gemeen hebben is eten en een Italiaanse achtergrond. Dit wordt verstrekt door clinics, wijncursussen, catering, kaas- & broodcursussen en activiteiten waardoor er sprake is van een actieve winkel en restaurant beleving.
Het is een complete formule die modulair is opgezet. Gebaseerd op de locatie en de ambities van de lokale ondernemer worden de individuele elementen versterkt. Centraal staat de passie van de ondernemer en zijn team. Juist door de slimheid van het basis assortiment is er ruimte voor verschillende manieren om deze aan de man te brengen. De ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal.
Als franchisenemer kunt u zich richten op de ontwikkeling van uw eigen vestiging. Als u bij ons past dan hebt u een passie voor (eerlijk) voedsel en past u bij ons gedachtegoed, U bent waarschijnlijk al ondernemer of bezit de mentaliteit, doorzettingsvermogen en eigenwijsheid die daar bij past. Tegelijkertijd realiseert u zich dat u onderdeel bent van een keten. Zelfstandigheid en een eigen verantwoordelijkheid voor resultaat staan dus centraal evenals de bewaking van kwaliteit, service, administratie, personeelskosten etc.
Mocht u vinden dat dit profiel bij u past en u hebt de ambitie om samen met ons een de formule met ons uit te bouwen dan maken we graag een afspraak


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29