laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: ONDERNEMEN IN DE GEZONDHEIDSZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56466 11-11-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het concept van onze opdrachtgever helpt slachtoffers van letselschade bij het bereiken van de maximale kwaliteit van leven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Als onderdeel van een portfolio van vier zorgformules werken de franchisenemers in het gebied tussen verzekeraars, belanghebbenden en letselschadeslachtoffers. Zij rapporteren onafhankelijk en objectief voor zowel slachtoffers als de andere partijen over duurzame lange termijn oplossingen.
Naast verzekeraars, vormen belangenbehartigers de belangrijkste klanten. Onderdeel van de aanpak van de ondernemers is de uitvoering van de afspraken. De franchisenemer bewaakt dat, de afspraken worden uitgevoerd zoals opgenomen in de afspraken. In die zin voert de franchisenemer het rapport uit dat hijzelf heeft opgesteld.
Een franchisenemer bij onze opdrachtgever heeft ervaring op het gebied van dienstverlening en management in de zorg. Het letselschade slachtoffer staat centraal. Ergo- of fysiotherapie zijn een ideale achtergrond. Kandidaten met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten. Hij of zij is een relatiebouwer die goed kan luisteren, klantgericht is en graag in een netwerk actief is. Onontbeerlijk is basiskennis van AWBZ en WMO evenals het bewustzijn dat acquisitie integraal onderdeel is van het functioneren als ondernemer
Naast een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, relatief lage opstartkosten en een uitstekend perspectief, is er sprake van beperkt risico aangezien de zorg een markt is die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
Mocht dit profiel u passen dan zou een persoonlijk gesprek op zijn plaats kunnen zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29