laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: MARKTLEIDER IN ZAKELIJK REIZEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56465 11-11-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een uiterst succesvolle franchiseorganisatie. Haar product is het ontzorgen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van zakelijk reizen. De franchisenemers hebben het vermogen om tijd, kosten en kwaliteit in positieve zin voor de opdrachtgevers te verbeteren o.a. door het inzichtelijk maken van het reisbudget en betere afspraken met leveranciers. Geholpen door het grote internationale netwerk, de kwaliteit van de franchisenemers en de hoge normen, groeien omzet en marktaandeel sterk.
Alle franchisenemers zijn gedreven ondernemers en actief in sales. Nieuwe franchisenemers zijn dat dus ook. De initiële groei is zodanig dat er na een jaar al sprake is van een klein team. Het vermogen om leiding te geven is dus van belang. Evenals het vermogen om te functioneren in een netwerk en zelfstandigheid. Vanzelfsprekend is een hoge mate van affiniteit met (zakelijk) reizen gewenst.
Een geschikte kandidaat beschikt over de financiële middelen nodig om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van zijn of haar eigen beschikbare uren.
Als het profiel op u slaat en u wilt investeren in een gesprek, dan zijn wij daar graag toe bereid.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29