laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DRIESTERREN HOTEL IN THERMISCH GEBIED GRANADA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56451 08-11-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Aandelentransactie 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Te koop driesterrenhotel in een gebied met thermische baden:

Samen of apart te koop in Lanjarón (Granada): A) een hotel en B) een vrijstaand huis met terrein direct naast het hotel.

1) Hotel gezellig, elegant en smaakvol hotel met 3 sterren in een thermisch gebied.l
Het hotel, hoewel opgericht in 1905, is compleet herbouwd in 1974, en verbouwd in 1992 en 2008, waardoor het een perfecte combinatie biedt van traditie en moderniteit.

Locatie:
Het is gelegen in het plaatsje Lanjarón, een badplaats op 700 m boven zeenivo boven de haven Alpujarra granadina, aan de zuidkant van het natuurpark Sierra Nevada. Dit dorp, bekend om zijn thermische en medicinale bronnen, geniet van een zeer goede geografische locatie, op slechts 30 minuten van de tropische kust en 40 minuten van 40 minutos de Granada, waar zich het vliegveld bevindt, en op anderhalf uur van Málaga.

Accomodatie:
Er zijn 57 kamers, waarvan 51 tweepersoons, 3 eenpersoons en 2 met een zitkamer, allemaal met complete badkamer (behalve 2 eenpersoons die een kleinere badkamer hebben), onafhankelijke airconditioning (warm/koud), kabeltelevisie y, daarnaast beschikken 22 kamers over een haardroger en een safe.
Verder is er een ge-aircondioned eetzaal met een capaciteit van 120 personen, uitgebreide gemeenschapsruimtes bij de receptie en op de eerste verdieping een speelzaal met biljart, cafetaria, verder een garage en drie mooi aangelegde tuinterrassen waarin zich het openluchtzwembad bevindt vam 11 meter lang. Verder is er nog een winkelruimte die momenteel als souvenirwinkel dient (toegankelijk vanaf de straat), die oorspronkelijk diende als conferentiezaal met een capaciteit van 70 personen.

Oppervlakte ongeveer - 3.000 m2.

Hoe de accomodaties over de verdiepingen verdeeld zijn:
Begane grond: Receptie, gemeenschappelijke ruimtes, toiletten, cafetaria, garage waarin zich het verwarmingshok bevindt en een opslag.
Eerste verdieping: 6 kamers, washok, eetzaal, keuken en bijkeukens (kolcellen en eetkamer voor het personeel met uitgang naar het terras van het zwembad), TV-kamer, speelzaal vanwaaruit met naar het zwembad komt en de terrassen, die via een trap naar de straat leiden. Hal tot een hoogte van de vier verdiepingen met een glazen koepel.

* Eerste verdieping: 19 kamers, een kantoor, een kleedruimte voor personeel en de uitgang naar het zwembad
* Tweede verdieping: 18 kamers en een kantoor.
* Derde verdieping: 14 kamers en een kantoor.
* Zolder/dakterras: Wasserij met afgedekte zone, de rest van het dakterras onoverdekt, twee kleine appartementen (een tegen de wasserij aangebouwd met een slaapkamer, woonkamer en badkamer, het andere met drie slaapkamers, badkamers, woonkam,er en keuken, dit laatsteéste momenteel in gebruik als opslag en werkplaats voor de technische dienst), nog twee slaapkamers, een badkamer en een ruimte voor algemeen gebruik.

Prijs voor het hotel: in overleg

2) Herenhuis - Hoewel het uit de jaren 50 stamt, is het in zeer goede staat dankzij de gerealiseerde verbeteringen. Via het zwembad grenst het aan het hotel.

Oppervlak 160 m2, en 318 m2 bebouwd. Het heeft een grondstuk van 100 m2 bebouwbaar, langs het zwembad, waardoor het zou kunnen dienen voor uitbreiding daarvan, als tuin of voor welke bestemming dan ook.

Verdeeld over drie verdiepingen plus BG, beschikt het over 5 slaapkamers, waarvan drie met inbouwkasten, 4 badkamers (2 daarvan en suite), 1 toilet, uitgeruste onafhankelijke keuken met een kleine wijnkelder-bodega, wasmachineruimte, eetkamer, grote woonkamer en een kamer met open haard, met een dakterras op de bovenste verdieping. Verder een barbeque in de tuin. Bij de ingang van het huis is een terras met tuinmeubels.

Vraagprijs voor het huis: 250.000 €
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29