laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


JACHTHAVEN EN WATERSPORTBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56390 31-12-2012 Horeca en Recreatie Waterrecreatie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Op een zeer bijzondere en unieke plek, direct aan open vaarwater, bieden wij dit vrijstaande woon-/werkobject te koop aan, centraal in het Friese merengebied, in het watersportdorp bij uitstek, Terherne.

Vrijheid en rust, dus heerlijk wonen, met prachtig uitzicht over de weilanden en het water richting het Prinses Margriet kanaal. Maar ook een levendig ondernemersklimaat in deze actieve jachthaven waar verschillende watersportbedrijven zijn geclusterd. Onder moderne architectuur is hier een zeer functioneel en representatief bouwwerk gerealiseerd, bestaande uit op de begane grond ca. 100 m² kantoor-/bedrijfsruimte, alsmede een 3-kamer appartement (ca. 50 m²) en op de 1e etage een zeer fraaie en luxe woning ter grootte van bijna 150 m² + riant dakterras ter grootte van ca. 30 m².

Alles is zeer smaakvol ingericht en in uitstekende staat van onderhoud! Ruim omliggend erf met uitbreidingsmogelijkheden bedrijfsactiviteiten en een complete jachthaven met 21 forse ligplaatsen (v.v. electra en water) met open verbinding naar PM-kanaal en Sneekermeer. Uitermate geschikt voor de combinatie wonen/werken.
Totale perceelsgrootte inclusief water 3.099 m²; bouwjaar1996; gezamenlijk beheer water jachthaven, parkeerterreinen, sanitaire voorzieningen.

Wat een plek om te wonen en te werken!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29