laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL / RESTAURANT IN NOORD-NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56380 23-04-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een hotel met goed lopend restaurant en een sfeervolle bistro/brasserie. Het hotel/restaurant, voorzien van een groot terras, is gelegen op een prachtige locatie Noord-Nederland in een bosrijke omgeving. Het hotel beschikt over 10 - 15 kamers, die recentelijk grotendeels zijn gerenoveerd. In het restaurant (50 couverts) en de bistro/brasserie (30 couverts) worden gerechten geserveerd van culinair hoogstaand niveau.

Op het perceel bevindt zich een prachtige woning van de huidige eigenaren, die eveneens ter overname wordt aangeboden. Het perceel, met een totale oppervlakte van circa 6.900 m2, biedt voldoende mogelijkheden voor een eventuele verdere uitbreiding.

De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft goede omzet- en rendementsperspectieven. De omzet is in de afgelopen jaren verdubbeld tot circa € 500 duizend. De onderneming biedt volop verdere groeimogelijkheden, onder andere door het verruimen van openingstijden, het uitbreiden van het restaurant, alsmede het aanboren van nieuwe doelgroepen als de zakelijke markt. De onderneming is tevens uitermate geschikt als locatie voor conferenties en (bruilofts)feesten. Het toekomstige jaarlijkse omzetniveau wordt geraamd op circa € 750 duizend. De afgelopen jaren is er fors geïnvesteerd, waardoor toekomstige vervangingsinvesteringen laag zijn.

Het object van verkoop betreft het onroerend goed, de exploitatie, de inventaris, de inrichting en het personeelsbestand. Het personeelsbestand bestaat uit een vijftal vaste medewerkers (circa 3 FTE); daarnaast maakt de onderneming gebruik van oproepkrachten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29