laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE SECURITY OPLOSSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56378 23-04-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Onderneming ontwikkelt innovatieve security oplossingen met eigen ontwikkelde hard- en software. Het eerste product dat men ontwikkeld heeft, is een sleutelbeheersysteem (Key Management Systems), met in de nabije toekomst: mobiele sleutelbeheersystemen, integratie met camerabeveiliging, toegangscontrole en gebouwbeheer.

Binnen de markt voor beveiligingsproducten zijn KMS een nichemarkt die zeer interessant is volgens betreffende onderneming, vanwege het geringe aantal concurrenten en het veelal verouderde productaanbod. Onderneming is juist een vernieuwende, technisch hoogwaardige speler. De Benelux markt, Duitsland, Frankrijk en de UK gezamenlijk, vertegenwoordigen een marktwaarde voor KMS systemen van circa 60 miljoen EURO.

De onderneming verwacht in staat te zijn om in vijf jaar tijd circa 35% van deze markt te veroveren. Verdere groeimogelijkheden ziet men richting Oost-Europa, Rusland, Turkije, het Midden-Oosten, Brazilië en USA. Vergelijkbaar goede kansen ziet men met het tweede product: mobiel sleutelbeheer. Onderneming verwacht zich nadrukkelijk te kunnen onderscheiden door moderne en flexibele opzet van ontwikkelde hard- en software, verhoogde beveiligingscomponenten, designvoordelen en lage productiekosten.

Een team van ondernemende en ervaren aandeelhouders met een goede mix van technische, commerciële en bestuurlijke achtergrond, met een bestaande klantenkring van een aantal top 100 bedrijven in de Benelux, zoekt een mede-investeerder. Out of pocket heeft men zelf ongeveer 200K geïnvesteerd (en vele uren).

De gezochte financiering bedraagt 260K EUR, die zal worden aangewend voor afronding product, opstarten productie, opbouw distributienetwerk en werkkapitaal.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29