laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONLINE SMARTPHONE AANBIEDER OP INDIASE MARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56377 29-04-2013 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Nederlandse onderneming opgericht in januari 2012 concentreert zich op de verkoop van SmartPhones en bijbehorende accessoires op de bijna onbegrensde Indiase online markt. Met een groeipercentage in SmartPhones van circa 64% per jaar en vooruitzichten op 100 miljoen SmartPhone gebruikers voor over drie jaar ligt in India een grote afzetmarkt.

Onderneming beschikt over een premium domeinnaam en heeft geconstateerd dat zij momenteel in India de enige, gespecialiseerde online aanbieder is. Naast de verkoop zal de SmartPhoneshop zich naar verwachting gaan onderscheiden door informatie uitwisseling en interactie te stimuleren tussen de in potentie miljoenen bezoekers van de website. Onderneming beoogt alle denkbare modellen en merken te gaan leveren. Onder andere budgetmerken zijn in India erg gewild, maar deze groep kopers wordt naar mening van de ondernemers nog onvoldoende bediend.

Onderneming verwacht zich door de concentratie op één productgroep (SmartPhones) qua marketing kosten efficiënt te kunnen onderscheiden. De gezochte investering zal worden aangewend voor het versterken van de inkooppositie (betere marges), voor marketing en voor personele bezetting.

Enkele feitjes India: 1,2 miljard inwoners, waarvan 30% circa 25 jaar oud is. (goede doelgroep), online aankopen stijgen met 40-50% per jaar en het gemiddeld inkomen in India zal verviervoudigd zijn in 2020.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29