laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE PRODUCTEN IN DE PARAFARMACIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56359 23-04-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Bedenken, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe producten en innovaties in de parafarmacie. Het doel is nu het op de markt brengen in Europa en in het Midden-Oosten van het eerste product. Onderneming beschikt over ver gevorderde contacten. Betreffende het eerste product: Ongeveer 30% van de gebruikers van medicijnen geeft aan problemen te ervaren met de inname van medicatie. Oorzaken zijn te vinden in bepaalde ziektebeelden, maar ook in de hoeveelheid en frequentie van inname van geneesmiddelen. Het geoctrooieerde product van deze onderneming is een universele gel, die het slikken van vaste geneesmiddelen vergemakkelijkt.

De gezochte financiering wordt besteed aan voorraadproductie, marketing en communicatie en aan personeelskosten (projectbegeleider).

Het eerste product wordt door de onderneming als uniek beschouwd. Men constateert een grote behoefte. Het product is media-sympathiek en kan goedkoop geproduceerd worden. Kennis en ervaring aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29