laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: NIEUW VITALITEITSPROD. VOOR BEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56358 29-10-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

- De onderneming wil een product op het gebied van de gezondheid op de markt brengen. Het vitaliteitproduct richt zich op mentale gezondheid, gezonde leefstijl en goed bewegen. Tevens levert de onderneming sprekers op seminars en is actief met masterclasses.
- De onderneming is gevestigd in de provincie Noord-Holland maar heeft een landelijke dekking en heeft ambitie om het product verder uit te rollen in Europa. De ondernemer is sinds 2010 bezig het product te ontwikkelen.

- Het product is een programma dat het mentale- en fysieke verzuim verbetert bij het deelnemende bedrijf. De onderneming stimuleert medewerkers wat leidt tot meer productiviteit en continuïteit, dit leidt tot een waardevermeerdering voor het bedrijf. Er zijn concrete kpi’s opgesteld om het resultaat te toetsen.

- Een pilot heeft plaatsgevonden bij een grote Nederlandse bank. De vastgestelde doelen zijn tijdens de pilot ruimschoots behaald. Hierdoor zijn er goede contacten met de bank om het product verder in haar organisatie te starten. Tevens is er bij de politie een pilot met succes afgerond. Ook zijn er met meerdere zorgverzekeraars, branchegenoten en vakbonden strategische samenwerkingsverbanden afgesproken.
- Met de VU Amsterdam zijn afspraken gemaakt om het programma te valideren op haar resultaat. Voor de onderneming is kwaliteit zeer belangrijk.
- Uniek in het concept is de samenwerking met lokale sportverenigingen voor de onderdelen waarin beweging centraal staat. Hierin heeft de onderneming 20 jaar ervaring.
- De onderdelen van gezonde voeding/leefstijl en mentale gezondheid worden uitgevoerd door externe experts. Voor het beweeggedeelte zijn er een 200-tal coaches oproepbaar.

- De ondernemers zijn op zoek naar een financiering groot EUR 345.500,- , verdeeld in een participatie en een achtergestelde lening. Van de investeerder wordt zakelijke coaching, advisering en het aanwenden van het persoonlijke netwerk verwacht. Mogelijkheid is om gefaseerd te investeren afhankelijk van de marktontwikkelingen.

- Er is reeds EUR 350K in de onderneming geïnvesteerd. Dit bedrag is geïnvesteerd in R&D, productontwikkeling, marktonderzoek, branding, de pilot, acquisitie, inrichting van back- en frontoffice.
- Voor 2012/2013 zijn er voor een totaal bedrag a EUR 3,5mln aan offertes uitgebracht.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29