laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FINANCIERING ONDERNEMING IN MEDISCHE NASCHOLING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56345 26-10-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

- De onderneming is actief op het gebied van nascholing van medische, paramedische en andere zorg- en zorg gerelateerde beroepen
- De onderneming is gevestigd in het midden van Nederland en bestaat reeds 13 jaar.

- De onderneming bedenkt, ontwikkelt en organiseert (geaccrediteerde) cursussen, congressen en andere deskundigheids bevorderende projecten in het kader van verplichte post MBO, post HBO en postuniversitaire scholing. De onderneming organiseert gemiddeld 5-10 scholingsbijeenkomsten per maand.

- De onderneming heeft een 5-tal werknemers in dienst, waarvan 1 directeur, 1 office-manager en 3 projectmanagers. De kracht van de werknemers is dat zij bekend zijn, en inspelen op, de kennisbehoefte van het (para)medische personeel.
- Voor het samenstellen van de nascholingsprogramma's wordt het expert netwerk intensief ingezet. Er wordt o.a. samengewerkt met ervaren opleiders en andere professionals op uiteenlopende gebieden in de zorg.
- Naast de 'fysieke' bijeenkomsten verzorgt de onderneming ook andere kennisprojecten zoals e-learning programma's, schriftelijke leergangen, boeken, CD-roms enz.
- Deelnemers worden geworven via promotionele mailings, tijdschriften, flyers op congressen, digitale nieuwsbrieven en via de eigen e-mail database van de onderneming.

- De ondernemer is op zoek naar een financiering van groot EUR 200.000,-. De onderneming wil sneller en met meer scholingsinitiatieven naar kansrijke doelgroepen. Verwacht wordt dat de investeerder actief in de onderneming zal deelnemen (participatie) om bij te dragen aan het groeipotentieel van de onderneming. Voorkeur gaat uit naar een investeerder met gevoel voor de sector en een eigen netwerk in de zorg.

- De onderneming heeft een omzet behaald van EUR 544K in 2010 en EUR 510K in 2011. Voor 2012 verwacht de onderneming een omzet te behalen tussen de EUR 550K en EUR 600K.
- De gezondheidszorg is een defensieve sector en biedt kansen in onzekere economische tijden. Ook zijn steeds meer medische en paramedische professionals en zorgverleners in het kader van herregistratie en/of opname in een kwaliteitsregister jaarlijks verplicht om na te scholen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29