laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJF IN TWENTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56343 26-10-2012 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een modern gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf in Twente in diverse disciplines op het gebied van (motor) voertuigen en schadeherstel aan campers en caravans. De onderneming heeft een vaste klantenkring waaronder fleetowners en verzekerings- en leasemaatschappijen.

In de onderneming werken naast de huidige aandeelhouder een negental goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. De onderneming behaalt een omzet van € 1.100.000,- op jaarbasis. De onderneming heeft als rechtsvorm de besloten vennootschap.

Bijzonderheden
Het bedrijf is gevestigd in een pand in eigendom op een goed bereikbare locatie. Het pand voldoet aan alle milieu- en energie eisen.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil gezien zijn leeftijd de onderneming verkopen. Binnen de onderneming is geen bedrijfsopvolger aanwezig. De huidige eigenaar is bereid nog een periode de koper te begeleiden bij de overname.

Transactie
De verkoop kan zowel in de vorm van een aandelentransactie dan wel activa/passiva transactie plaatsvinden. Het onroerend goed kan zowel gekocht of gehuurd worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29