laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


THUISZORG ORGANISATIE ZOEKT ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56286 22-10-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Engelands meest succesvolle franchisegever op het gebied van thuiszorg is de bedenker en ontwikkelaar van deze franchise formule. Al in de 90-er jaren startte hij met franchisen in de thuiszorg. In 2002 verkocht hij zijn bedrijf, kreeg last met het stilzitten en startte in 2005 met zijn huidige franchise formule, wederom in de thuiszorg. Inmiddels de tweede grootste thuiszorgorganisatie in Engeland met ruim 70 vestigingen in Engeland, Ierland en Malta.

Thuiszorg is een groeiende markt en zal dat de komende jaren blijven. de franchisegever heeft een beproefde methode ontwikkeld en is klaar voor verdere groei. Er staat een professionele organisatie te trappelen om de Master Franchiser in Nederland op velerlei gebied te ondersteunen. Met vakkennis, ICT-faciliteiten, trainingsprogramma's, sales & marketing, marktkennis, met alles wat nodig is om een professionele franchise-organisatie in Nederland te helpen bouwen. Het Engelse Management Team is ook ervaringsdeskundige; allen hebben een naaste die zorg nodig heeft. Zij werken dus met hun hart en met hun hoofd; zorg verlenen en geld verdienen gaan hier samen.

Voor Nederland zoeken wij een Master Franchiser die de mogelijkheden van thuiszorg ziet en die zich thuis voelt bij de professionals van deze formule. Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk, affiniteit is uiteraard wel belangrijk. Ondernemerschap met hart voor mensen is de basis.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29