laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEIENDE SERVICE ONDERNEMING HYDRAULISCHE SECTOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56247 15-10-2012 Industrie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Wat doet de onderneming?
De onderneming is actief in de hydraulische sector in de Benelux. De core business van de onderneming bestaat uit vervanging en revisies van met name slangen en koppelingen binnen het hydraulische proces. De onderneming is sterk in het verhelpen van acute storingen en lekkages.
De klanten bevinden zich in diverse sectoren, waaronder maritiem, infra structuur, agricultuur, bouw, productie en meer.
De onderneming geniet een zeer goed track record binnen de hydraulische sector.

Wat zijn de aandachtspunten?
Op dit moment wil de onderneming uitbreiden met nieuwe vestigingen in België. Om de markt te behouden zijn twee vestigingen in eigen beheer opgezet. De volgende vestigingen wil de onderneming door franchisenemers laten runnen. Gemiddeld wordt na twee jaar winst gemaakt door een startende vestiging. De omzet per vestiging ligt gemiddeld op EUR 800K.
Door de terughoudende houding van banken, is het nu lastig om nieuwe vestigingen in franchise formule bancair te financieren. De onderneming heeft nu de intentie uitgesproken om een financieringsfonds op te richten welke de positie van de bank overneemt in dit succesvolle concept.

Wat is er benodigd?
Er zal EUR 500k worden geïnvesteerd in het fonds. De onderneming zoekt een additionele EUR 1.500k bij externe investeerders. Investeerders ontvangen hiervoor aandelen en/of obligaties van het fonds.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29