laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STERK GROEIEND BEDRIJF IN OP MAAT GEMAAKTE KOZIJNE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56243 15-10-2012 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

De onderneming
- De onderneming levert op maat gemaakt kozijnen, serres, dakkappelen, dakgoten, gevelbekleding, screens en zonwering. Een belangrijk pluspunt is de mogelijk besparing hierbij op energiekosten door de hoge isolatiewaarde van de producten die de onderneming levert.

Wat doet de onderneming?
- De onderneming is 2 jaar geleden gestart, waarbij voornamelijk de particuliere markt bediend wordt. Behalve veel positieve mond-op-mond reclame haalt de onderneming via 3 kanalen opdrachten binnen. Dit zijn kozijnenvergelijk (leadgenerator), marktplaats en werkspot. Op deze platformen zijn over de onderneming louter positieve reacties te vinden. Dit wordt mede veroorzaakt doordat de ondernemer achter het bedrijf al 17 jaar ervaring in de sector heeft.
- De missie van de onderneming is correcte en stipte opvolging van de bestelling, onze professionele montage en nazorg. Hierbij wenst de onderneming altijd een goede kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Hoe presteert de onderneming?
- De onderneming is 2 jaar geleden gestart en kende in 2011 een omzet van rond de EUR 300.000,-. De verwachting is dat deze omzet dit jaar doorgroeit naar circa EUR 800.000,-.
- Voor het genereren van deze omzet huurt de onderneming diverse zzp’ers in. Het rendement van de onderneming (op dit moment nog een eenmanszaak) kan rond de 30% liggen.

Wat heeft de onderneming nodig?
- De onderneming factureert een deel van het bedrag bij oplevering. Door de zeer sterke groei (omzet meer dan verdubbeld), is de doorlooptijd verlengd. Hierdoor heeft de ondernemer een aanvullende cashflow behoefte.
- De onderneming is daarom op zoek naar een investeerder die EUR 25.000,- tot EUR 50.000,- wil investeren (voor aandelenverdeling zal een BV opgericht worden). Tevens wenst de ondernemer dat de investeerder de onderneming kan helpen borgen, waardoor de onderneming verder door kan groeien.

Wat zijn de motieven?

- Er kan een aandeel verkregen worden in een snelgroeiende onderneming met een sterk rendement. Dit rendement kan verder verbeterd worden door de inhuur van externen beter te regelen.

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29