laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK EN VERNIEUWEND CONCEPT VOOR RECRUITMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56222 11-10-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wie is de onderneming?
Het concept betreft de introductie van een nieuwe en unieke webapplicatie voor arbeidsbemiddeling die aansluit bij de huidige trends op de arbeidsmarkt en die zorgt voor de noodzakelijke veranderingen.
Het management wordt gevormd door twee ervaren ondernemers met een ruime ervaring op directieniveau en achtergronden in HRM, recruitment en algemeen management.

Wat doet de onderneming?
In de markt van commerciëe arbeidsbemiddeling bestaat geen transparantie. Tarieven staan niet in verhouding tot de kwaliteit van dienstverlening. De markt is goed voor 45% van de ingevulde vacatures in Nederland. Trends op de (inter-) nationale arbeidsmarkt, versterkt met eigen marktonderzoek, laten een noodzaak zien voor verandering en optimalisatie.
Het concept biedt onder andere: marktwerking, volledige transparantie in het arbeidsbemiddelingsproces, managementinformatie t.b.v. strategisch werven en regie over het gehele wervingsproces.
Deze webapplicatie biedt een integrale oplossing voor werving en verhoogt de efficiency en de effectiviteit van het proces door optimaal gebruik te maken van bestaande wervingsinstrumenten, aangevuld met de sterke eigenschappen van de webapplicatie. De kwaliteit en snelheid van het wervingsproces zullen stijgen tegen lagere kosten. Alle stakeholders worden toegevoegde waarde en een zeer interessante propositie aangeboden.

Wat zijn onze aandachtspunten?
Mogelijke weerstand vanuit kwalitatief zwakkere arbeidsbemiddelaars.
Er zijn reeds meerdere organisaties die de intentie hebben uitgesproken met dit product te willen werken na lancering, waaronder een groot bouwbedrijf, een bank en een grote multinational.

Wat is er benodigd?
De ondernemers investeren gezamenlijk ca. EUR 100k in het concept en zoeken een additionele EUR 200k om het concept verder uit te rollen.

Wat zijn de motieven?
Uit marktonderzoek blijkt dat de markt gereed is voor een introductie van dit concept. Het concept is internationaal inzetbaar.
De arbeidsmarkt wordt de komende jaren steeds krapper. Efficiency en effectiviteit wordt steeds belangrijker. Deze onderneming biedt integraal handvatten hiervoor.
De markt in Nederland is groter dan EUR 2 miljard. De 700.000 ingevulde vacatures per jaar worden voor circa 45% door commerciële recruiters gevuld.
Er zijn reeds meerdere, grote partijen welke intenties hebben uitgesproken om met dit concept te werken.
De ondernemers verwachten in het jaar na lancering van het product circa EUR 1,2 mio omzet te behalen en winstgevend te zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29