laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOLEASE ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56218 10-10-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 50.000 - € 100.000 N.v.t. B.V.

omschrijving

Snel groeiende autolease onderneming

Wie zijn wij?
De ondernemers zagen een kans op de markt van zakelijke autoverhuur. Zij spelen in op de snel veranderende vraag. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit lange termijn relaties die door wisselende projecten hun wagenpark niet meer in eigen beheer hebben. Afhankelijk van het project worden nu geschikte autoÂ’s gehuurd.

De onderneming groeit zeer snel. In 2011 werd een omzet van €345.000 gerealiseerd. De prognose voor 2012 staat op €550.000. Dit in tegenstelling tot de concurrentie, gemiddeld daalde hun omzet over dezelfde periode. De gerealiseerde omzet in de eerste helft van 2012 bedraagt ruim €250.000. Hiermee ligt de onderneming op schema met de gestelde prognose. De winst in deze periode bedroeg €78.000

Wat doen wij?
De onderneming verhuurt personenwagens in alle klassen tegen zeer scherpe tarieven.
Zakelijke klanten kunnen terecht voor de huur van autoÂ’s voor alle verschillende doeleinden. Het wagenpark bevat een breed assortiment aan autoÂ’s. De onderneming biedt autoÂ’s aan voor 2 tot 9 personen. Tevens zijn autoÂ’s ten behoeve van goederen-transport onderdeel van het aanbod.

Wat zijn onze aandachtspunten?
De ondernemers hebben een sterk netwerk met verschillende autodealers en importeurs. Hierdoor kan er tegen lage prijzen worden ingekocht.
Het onderhoud van het wagenpark wordt volledig uitbesteed aan een derde partij. Deze overeenkomst is zo opgesteld dat het risico op hoge onderhoudskosten minimaal is.
Het wagenpark kan door de bovengenoemde punten tegen lage kosten aangehouden worden. Dit stelt de onderneming in staat autoÂ’s te verhuren tegen een prijs die structureel onder de prijs van concurrenten ligt.

Wat is er benodigd?
De onderneming is op zoek naar een strategische partij om een deel van de aandelen over te nemen van een van de aandeelhouders en hiermee verdere groei te realiseren.

Wat zijn de motieven?
De onderneming heeft een zeer goede naam opgebouwd op de zakelijke markt. De markt wordt steeds flexibeler. Daarmee groeit de behoefte aan tijdelijke bedrijfsautoÂ’s.
Het bedrijfsmodel heeft zich door de sterke omzetgroei bewezen in een neergaande economie. In tijden van een aantrekkende economie is de kans op een verdere groei groot. Het bedrijf lijkt hiermee bestand tegen grote macro economische schommelingen.
De onderneming heeft in korte tijd een groot aantal vaste klanten weten te binden. Naast de messcherpe tarieven heeft de onderneming ook een goede reputatie op service gebied opgebouwd.

Interesse reageer dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29