laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56214 23-04-2013 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Gespecialiseerde technische handelsonderneming met gastechnische servicedienst.

Het bedrijf legt zich toe op het leveren, installeren en reviseren van installaties voorzien van gasbranders tot circa 100Kw in de foodsector. Daarnaast worden in toenemende mate service- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Dit vormt een duidelijk groeiend onderdeel in de totale bedrijfsexploitatie. Jaarlijks wordt bij 350 tot 500 installaties onderhoud uitgevoerd.

Binnen het bedrijf zijn, naast de eigenaar, 3 medewerkers actief. Daarbij is er ruimte voor het aannemen van 1 tot 3 nieuwe servicemonteurs om de groeiende vraag op te vangen.

Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand dat wordt gehuurd van de holding.
De voorkeur gaat uit naar de verhuur van het O.G. tegen een marktconforme huur. De locatie heeft een centrale ligging in de driehoek Amsterdam - Utrecht - Den Haag.

Naast een goede naamsbekendheid kent het bedrijf ook een goed (financieel) trackrecord. Het bedrijf opereert in een nichemarkt met een duidelijk aanwezige omzetpotentie/-groeimogelijkheid.

Het omzetniveau over 2011 bedroeg circa € 775.000,-- exclusief btw.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De voorkeur gaat uit naar een strategische koper met reeds een bestaande elektro- en gastechnische servicedienst.

Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 150.000,-- aan eigen vermogen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29