laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN DUURZAME HOOGWAARDIGE SYSTEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56203 23-04-2013 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Het bedrijf
Mogelijkheid tot overname van een 33%-belang in een (internationaal) opererende onderneming gespecialiseerd in de productie van duurzame hoogwaardige, non consumer, lichtgewicht systemen met name op basis van serieproductie. De systemen voorzien in een niche behoefte, met een zeer groot (internationaal) marktpotentieel. De onderneming bestaat uit verschillende werkmaatschappijen met diverse activiteiten.

Een werkmaatschappij richt zich op onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten op het gebied van nieuwe productietechnieken en lichtgewicht producten. Een andere werkmaatschappij richt zich op productie en verkoop van de ontwikkelde producten. De aard van deze onderneming is zowel productiebedrijf als handelsonderneming.

Vanuit de vestiging in Noord-Nederland worden klanten over de hele wereld bediend, waarbij de grootste afzet nu nog in Nederland wordt behaald. De onderneming is gevestigd in een gemoderniseerd huurpand dat ruimte biedt voor het opschalen van de productie.

Profiel Koper
De potentiële koper betreft bij voorkeur een hands-on operationeel / financiële MBI kandidaat met internationale (commerciële) ervaring.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29