laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PENSION IN VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56171 23-04-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Pension in Vlissingen

Een van de meest bruisende Zeeuwse steden is ongetwijfeld de stad Vlissingen. Over de wel bekende Boulevard kan er in elk seizoen gewandeld worden en genoten worden van de kust en de zeeschepen die hier op een steenworp afstand van de kustlijn varen. De stranden zijn onmiskenbaar een zeer belangrijke trekpleister.
De van oudsher bekende havenstad ademt een Maritieme sfeer uit. Met veel winkels, diverse horecagelegenheden, een overdekt winkelcentrum en verschillende attracties is Vlissingen ook een winkel en uitgaanscentrum op Walcheren. Ook de vele evenementen die hier zeer regelmatig worden gehouden vormen een grote aantrekkingskracht op de lokale en toeristische bezoeker.

Het aangeboden bedrijf betreft hier een pension, gelegen op een mooie locatie aan de oprit van de Boulevard, in het centrum van Vlissingen. Dit pension bestaat uit een logies gedeelte met 12 kamers en een ontbijtruimte. De mogelijkheid bestaat om een naastgelegen woonruimte erbij te huren.
Aankoop van de naastgelegen woning (3 slaapkamers) met 2 appartementen (elk 2 slaapkamers) is bespreekbaar. Dit leuke object biedt veel mogelijkheden en is een uitstekende uitvalsbasis voor de vele toeristen die deze stad bezoeken.

Vraagprijs O.G. en inventaris pension:
€ 325.000,- K.K.
Overige prijzen op aanvraag
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29