laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ROTTERDAM HEEFT TOPLOCATIE VOOR CRêPE FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56043 16-09-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

In Rotterdam is een prima locatie gevonden voor de franchise formule uit Engeland die Franse Crêpes als kernproduct voert. De crêpes worden op een unieke wijze geproduceerd, zodanig dat aan de klant binnen 30 seconden een overheerlijke crêpe, met garnituur naar keuze, kan worden geserveerd.
De formule zoekt een franchise-partner die bereid en in staat is om meer vestigingen van deze formule te openen, om zodoende een aantrekkelijk rendement op zijn investering te realiseren. Middels het netwerk van de franchise-gever en natuurlijk op eigen kracht, bouwt u aan de groei van deze formule in Nederland. Doel is om binnen 5 jaar minimaal 5 vestigingen te openen.
In het thuisland Engeland, is de formule inmiddels marktleider. Bedenker en ontwikkelaar is een Nederlandse ondernemer, met veel internationale ervaring. Hij heeft een sterk MT naast zich en hiermee en met de zeer rendabele exploitaties in Engeland, is het tijd voor internationale groei.
In Nederland wordt de formule begeleidt door een franchise-consultant.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29